Winkelkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 37

per pagina
 1. Winkelkast wit Haarlo 220cm
  € 1.675,00
 2. Winkelkast wit Hasselt 180cm
  € 1.375,00
 3. -31%
  Winkelkast XL teak deng kleh Doorn 250cm
  Speciale prijs € 2.050,00 Normale prijs € 2.975,00
 4. Winkelkast wit Dimolfetta 100cm
  € 1.075,00
 5. Winkelkast geel Dimolfetta 100cm
  € 1.075,00
 6. Winkelkast blauw Hasselt 180cm
  € 1.475,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 37

per pagina

Teakhouten buffetkasten en teakhouten winkelkasten

Teakhouten buffetkasten en teakhouten winkelkasten De mooiste teak houten buffetkasten en teakhouten winkelkasten vindt u bij ons voor zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding.. Onze uitgebreide collectie teak buffetkasten en teak winkelkasten bestaan uit verschillende modellen en afmetingen. Alle  teakbuffetkasten en teakwinkelkasten uit ons assortiment zijn op ambachtelijk wijze met de hand vervaardigd en dit vind u terug in de pen/gat verbindingen en de zwaluwstaartverbindingen in Indonesië en gemaakt voor 80% oud en hergebruikt teak uit sloophuizen en treinbielzen en 20% plantage teak dat verantwoord onder toezicht van de regering wordt verbouwd. De gehele kast is van teakhout gemaakt, de panelen, de schappen, de laden, de deuren, de lijsten en zelfs de achterwand is van teak gemaakt.

Witte buffetkasten en winkelkasten

Witte buffetkasten en winkelkasten laten wij in Indonesië produceren van Durianhout en in Roemenië van grenenhout. Je kunt uit 3 verschillende afwerkingen kiezen van de witte buffetkasten en witte winkelkasten, je kiezen om de het gekozen model kast in de bijenwas te zetten en hiermee creëer je een witte waas over de kast en de nerf blijft zichtbaar van het hout, je kunt ook kiezen voor de handgeschilderde uitvoering en deze afwerking is helemaal wit dekkend en je ziet hierbij de kwaststreken en dit heeft een nostalgische authentieke uitstraling en tevens kun je de kast ook in gespoten strakke afwerking wit bestellen.

Grote winkelkasten en brede buffetkasten

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in grote winkelkasten, brede buffetkasten en hebben hierin een mooie collectie opgebouwd en samengesteld. Brede winkelkasten en grote buffetkasten leveren wij in het teakhout, grenenhout en Durianhout. De grote en brede kasten zijn 300cm breed en op bestelling ook groter te leveren. Alle winkelkasten groot en buffetkasten breed zijn in alle RAL kleuren te leveren. Wij hebben zowel grote strakke design kasten als brede landelijke kasten.

Computerkasten

Computerkasten hebben wij in verschillende maatvoeringen, op pootjes, met een klassieke plint, met een strakke vlakke deuren of traditionele paneeldeur en dit kun u naar eigen inzicht combineren. Al onze computerkasten hebben doorklapdeuren en wanneer u lekker zit te surfen op het web of u bent bezig met de administratie de deuren zitten de zijkant van de kast en u heeft zo nog contact met uw partner en gezin. U kunt de computerkast in teak bestellen of in elk gewenste RAL kleur zonder meerprijs.

Maatwerk buffetkasten en winkelkasten

Ook voor maatwerk buffetkasten en winkelkasten bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al onze modellen buffetkasten en winkelkasten in het teak, wit en RAL kleur geheel naar eigen wensen voor u maken in maatvoeringen en uitvoering met schuifdeuren, kleppen, laden, bolle glaskleppen, scharnierdeuren, glaskleppen enzovoort en voordat de kast in productie wordt genomen ontvangt u van ons de gedetailleerde tekening met maten ter controle,

Teak materiaal info

De beste kwaliteit teak is het oude teakhout van Oost-Java dat werd gebruikt in de oude traditionele huizen. Deze huizen worden vaak opgekocht puur om de kwaliteit van het teakhout, om daar weer meubels van te produceren
Kayu tua, letterlijk vertaald, oud hout. De herkomst van ons hout waar onze meubelen van worden gemaakt is Indonesië .Natuurlijk zegt dit iets over wat we zijn en wat we doen maar de lading is breder dan dat. Gezien de roep om duurzaamheid en spaarzaamheid doen wij alleen zaken met Importeurs die verantwoord met de grondstoffen omgaan.
Al onze teak meubelen worden gemaakt van over het algemeen hout van oude Indische huizen welke tegenwoordig worden verruild voor stenen huizen. Maar zoals te zien gebruiken we ook andere bronnen zoals oude vissersboten en spoorbielzen welke overbodig zijn geworden

Durianhout materiaal info

Durianhout wordt gebruikt voor de geschilderde kasten uit Indonesische worden gemaakt  Durian is een vruchtboom en het hout is vergelijkbaar met teakhout. Het hout wordt eerst gekookt. Dat is bedoeld om larven en eieren van houtwormen en boktoren dood te maken. Daarna gaat het in de droogkamers waar het wordt 'teruggedroogd' tot tussen de 8 en 12 procent. Hout dat tot dit percentage wordt teruggebracht noemen wij 'kastdroog'. Hout dat in weer en wind is gedroogd heeft een vochtigheidspercentage van rond de 15 procent en is niet geschikt voor meubelfabricage. Dit hout wordt 'winddroog' genoemd.

Grenenhout materiaal info

Grenenhout uit Europa kan voor veel doeleinden worden toegepast en grenen met smalle groeiringen wordt gebruikt voor meubelen. Grenen laat zich, zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken en kleuren. Het grenen is geleidelijk en natuurlijk terug gedroogd zodat krimpen en scheuren nagenoeg is uitgesloten. Het grenen wat onze leverancier gebruikt is het kernhout wat het hardste deel is en vrijwel spint en kwastvrij. De kasten die zijn gemaakt van grenenhout zijn eerst voor behandeld met grondverf waarna deze worden gespoten of handgeschilderd worden afgewerkt in de bestelde RAL kleur.

De kast bestellen

De buffetkast of winkelkast bestellen kan eenvoudig in onze webshop en u kunt kiezen voor een aanbetaling van 100,00 euro en het restant bij aflevering te betalen of het gehele bedrag vooruit via Ideal. Heeft u speciale wensen met de maatvoering en of kleur kunt u het beste naar ons mailen met het gewenste model, maatvoering en kleuren.