Wanneer u bij ons meubelen koopt in onze webshop in standaard uitvoering heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen de bestelling per mail te annuleren en dan nog 14 dagende tijd om uw bestelling aan ons te retourneren .  Voor maatwerkmeubelen, meubelen die op bestelling voor u worden gemaakt en bestellingen met eigen RAL kleur die speciaal voor u (op maat) zijn gemaakt geld dit niet. Maak melding van retourzending via e-mail en vergeet daarbij niet uw adres en telefoongegevens te vermelden.

Download hier uw model retourformulier.

Het transport voor het retourneren dient u zelf te verzorgen en de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.  Wij zullen het aankoopbedrag, na ontvangst en controle van het meubel, binnen 14 dagen op de door uw aangegeven rekening terugstorten mits het meubel onbeschadigd bij ons is binnengekomen.

 ‘’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’