Bezorgkosten en retouren - Kasten van de Koning
Menu
EUR
  • Gratis bezorging (uitgezonderd Sale)
  • Altijd meer dan 250 kasten op voorraad
  • Alle kasten leverbaar in 135 RAL-kleuren
  • Grote showroom in Ulft

Bezorgkosten en retouren

Bezorgkosten

Wij bezorgen alle bestellingen gratis in Nederland, (excl. acties en de eilanden). Voor België en aanbiedingen berekenen wij €75,- bezorgkosten, 

Al onze meubelen worden bezorgd door onze eigen vaste chauffeur en hij komt alleen. Vooraf wordt aangegeven of er 1 of 2 of bij grote bufetkasten 3 man extra aanwezig moet zijn om te helpen om de kast op de plaats te zetten.

De vloer waar de kast komt te staan dient vlak en waterpas te zijn.

Wanneer u een grote kast koopt verzeker u ervan dat deze naar binnen kan en indien noodzakelijk kan draaien en keren om in de ruimte te komen waar deze geplaatst moet worden.

Al onze kasten zijn van massief hout en erg zwaar. De kast moet door het gewicht met meubel wagentjes naar binnen worden gereden. Het rijden met de karretjes kan niet door grind, gras e.d. en er dienen bij de bezorging dan rijplaten te liggen en dit kunnen ook houten platen zijn van 70cm breed.

Er moet voor de deur 2 aaneengesloten parkeerplaatsen voor de deur vrij zijn om te kunnen lossen.

Als de kast naar een etage / verdieping gebracht moet worden dient u dit vooraf aan te geven. Wij kunnen desgewenst een verhuislift voor u regelen en de kosten hiervan zijn afhankelijk van het adres en worden vooraf doorgegeven.

Retouren

Wanneer u bij ons meubelen koopt in onze webshop in standaard uitvoering heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen de bestelling per mail te annuleren en dan nog 14 dagende tijd om uw bestelling aan ons te retourneren .  Voor maatwerkmeubelen, meubelen die op bestelling voor u worden gemaakt en bestellingen met eigen RAL kleur die speciaal voor u (op maat) zijn gemaakt geld dit niet. Maak melding van retourzending via e-mail en vergeet daarbij niet uw adres en telefoongegevens te vermelden.

Download hier uw model retourformulier.

Het transport voor het retourneren dient u zelf te verzorgen en de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.  Wij zullen het aankoopbedrag, na ontvangst en controle van het meubel, binnen 14 dagen op de door uw aangegeven rekening terugstorten mits het meubel onbeschadigd bij ons is binnengekomen.

 ‘’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »