Wij bezorgen alle bestellingen gratis in Nederland, (excl. acties en de eilanden). Voor België en aanbiedingen berekenen wij €75,- bezorgkosten, 

Al onze meubelen worden bezorgd door onze eigen vaste chauffeur en hij komt alleen. Vooraf wordt aangegeven of er 1 of 2 of bij grote bufetkasten 3 man extra aanwezig moet zijn om te helpen om de kast op de plaats te zetten.

De vloer waar de kast komt te staan dient vlak en waterpas te zijn.

Wanneer u een grote kast koopt verzeker u ervan dat deze naar binnen kan en indien noodzakelijk kan draaien en keren om in de ruimte te komen waar deze geplaatst moet worden.

Al onze kasten zijn van massief hout en erg zwaar. De kast moet door het gewicht met meubel wagentjes naar binnen worden gereden. Het rijden met de karretjes kan niet door grind, gras e.d. en er dienen bij de bezorging dan rijplaten te liggen en dit kunnen ook houten platen zijn van 70cm breed.

Als de kast naar een etage / verdieping gebracht moet worden dient u dit vooraf aan te geven. Wij kunnen desgewenst een verhuislift voor u regelen en de kosten hiervan zijn afhankelijk van het adres en worden vooraf doorgegeven.