Boekenkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 61

per pagina

Boekenkasten

Boekenkast hebben wij in verschillende uitvoeringen, maten en afwerkingen. Wij hebben boekenkasten van grenenhout en deze zijn te bestellen in verschillende afwerkingen, kleuren en maten. U kunt kiezen voor een boekenkast in het authentieke handgeschilderde of gespoten afwerking en in alle RAL kleuren. Voor elke sfeer hebben wij de boekenkast en ze kunnen allen met of zonder trap besteld worden.

Grenenhout materiaal info

Grenenhout uit Europa kan voor veel doeleinden worden toegepast en grenen met smalle groeiringen wordt gebruikt voor meubelen. Grenen laat zich, zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken en kleuren. Het grenen is geleidelijk en natuurlijk terug gedroogd zodat krimpen en scheuren nagenoeg is uitgesloten. Het grenen wat onze leverancier gebruikt is het kernhout wat het hardste deel is en vrijwel spint en kwastvrij. De kasten die zijn gemaakt van grenenhout zijn eerst voor behandeld met grondverf waarna deze worden gespoten of handgeschilderd worden afgewerkt in de bestelde RAL kleur.

De kast bestellen

De buffetkast of boekenkast bestellen kan eenvoudig in onze webshop en u kunt kiezen voor een aanbetaling van 200,00 euro en het restant bij aflevering te betalen of het gehele bedrag vooruit via Ideal. Heeft u speciale wensen met de maatvoering en of kleur kunt u het beste naar ons mailen met het gewenste model, maatvoering en kleuren.