Dressoirs

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 124

per pagina
 1. Dressoir grijs design soft close 200cm
  € 1.175,00
 2. Dressoir Hasselt grijs 240cm
  € 1.575,00
 3. Dressoir design Hasselt blauw 220cm
  € 1.275,00
 4. Dressoir design Hasselt wit 300cm
  € 1.775,00
 5. Dressoir Engels groen Utrecht 260cm
  € 1.475,00
 6. Dressoir zwart Baarn 250cm
  € 1.575,00
 7. Dressoir wit Woensdrecht 300cm
  € 1.675,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 124

per pagina

Dressoirs

Dressoirs hebben wij in verschillende maten, uitvoeringen, materialen en kleuren. Wij hebben een mooie collectie dressoirs samengesteld en wij hebben teak dressoirs, grenen dressoirs, dressoirs gemaakt van Durian hout en wij elk dressoir kan in elk gewenste RAL kleur worden geleverd. De dressoirs kunnen worden uitgevoerd met schuifdeuren, scharnierdeuren, laden of een combinatie van deze 3 is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben dressoirs vanaf 50cm breed tot dressoirs van 300cm breed. Alle onderkasten van onze buffetkasten en winkelkasten die in onze webshop staan is de onderkast tevens los als dressoir te bestellen en de prijs is 65% van de totaalprijs.

Maatwerk dressoir

Zie je het model dressoir wat helemaal zou passen in je huis maar de maat is te groot of te klein, niet getreurd, mail ons het model wat je mooi vind met de gewenste maten en je krijgt van ons binnen 24 uur een prijsopgaaf.

Teak materiaal info

De beste kwaliteit teak is het oude teakhout van Oost-Java dat werd gebruikt in de oude traditionele huizen. Deze huizen worden vaak opgekocht puur om de kwaliteit van het teakhout, om daar weer meubels van te produceren
Kayu tua, letterlijk vertaald, oud hout. De herkomst van ons hout waar onze meubelen van worden gemaakt is Indonesië .Natuurlijk zegt dit iets over wat we zijn en wat we doen maar de lading is breder dan dat. Gezien de roep om duurzaamheid en spaarzaamheid doen wij alleen zaken met Importeurs die verantwoord met de grondstoffen omgaan.
Al onze teak meubelen worden gemaakt van over het algemeen hout van oude Indische huizen welke tegenwoordig worden verruild voor stenen huizen. Maar zoals te zien gebruiken we ook andere bronnen zoals oude vissersboten en spoorbielzen welke overbodig zijn geworden

Durianhout materiaal info

Durianhout wordt gebruikt voor de geschilderde kasten uit Indonesische worden gemaakt  Durian is een vruchtboom en het hout is vergelijkbaar met teakhout. Het hout wordt eerst gekookt. Dat is bedoeld om larven en eieren van houtwormen en boktoren dood te maken. Daarna gaat het in de droogkamers waar het wordt 'teruggedroogd' tot tussen de 8 en 12 procent. Hout dat tot dit percentage wordt teruggebracht noemen wij 'kastdroog'. Hout dat in weer en wind is gedroogd heeft een vochtigheidspercentage van rond de 15 procent en is niet geschikt voor meubelfabricage. Dit hout wordt 'winddroog' genoemd.

Grenenhout materiaal info

Grenenhout uit Europa kan voor veel doeleinden worden toegepast en grenen met smalle groeiringen wordt gebruikt voor meubelen. Grenen laat zich, zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken en kleuren. Het grenen is geleidelijk en natuurlijk terug gedroogd zodat krimpen en scheuren nagenoeg is uitgesloten. Het grenen wat onze leverancier gebruikt is het kernhout wat het hardste deel is en vrijwel spint en kwastvrij. De kasten die zijn gemaakt van grenenhout zijn eerst voor behandeld met grondverf waarna deze worden gespoten of handgeschilderd worden afgewerkt in de bestelde RAL kleur.

Het dressoir bestellen

Het dressoir  bestellen kan eenvoudig in onze webshop en u kunt kiezen voor een aanbetaling van 100,00 euro en het restant bij aflevering te betalen of het gehele bedrag vooruit. Heb je  speciale wensen met de maatvoering en of kleur kun je het beste naar ons mailen met de gewenste dressoir  met  de maten en/of kleuren.