Dressoirs

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Dressoir rood Eelde XXL 400cm
  € 3.375,00
 2. Dressoir grijs Putten XXL 400cm
  € 3.075,00
 3. Dressoir Engels groen Putten XXL 400cm
  € 3.675,00
 4. Dressoir XXL zwart Dronten 400cm
  € 3.675,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Dressoirs

Dressoirs hebben wij in verschillende maten, uitvoeringen, materialen en kleuren. Wij hebben een mooie collectie dressoirs samengesteld en wij hebben teak dressoirs, grenen dressoirs, dressoirs gemaakt van Durian hout en wij elk dressoir kan in elk gewenste RAL kleur worden geleverd. De dressoirs kunnen worden uitgevoerd met schuifdeuren, scharnierdeuren, laden of een combinatie van deze 3 is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben dressoirs vanaf 50cm breed tot dressoirs van 300cm breed. Alle onderkasten van onze buffetkasten en winkelkasten die in onze webshop staan is de onderkast tevens los als dressoir te bestellen en de prijs is 65% van de totaalprijs.

Maatwerk dressoir

Zie je het model dressoir wat helemaal zou passen in je huis maar de maat is te groot of te klein, niet getreurd, mail ons het model wat je mooi vind met de gewenste maten en je krijgt van ons binnen 24 uur een prijsopgaaf.

Grenenhout materiaal info

Grenenhout uit Europa kan voor veel doeleinden worden toegepast en grenen met smalle groeiringen wordt gebruikt voor meubelen. Grenen laat zich, zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken en kleuren. Het grenen is geleidelijk en natuurlijk terug gedroogd zodat krimpen en scheuren nagenoeg is uitgesloten. Het grenen wat onze leverancier gebruikt is het kernhout wat het hardste deel is en vrijwel spint en kwastvrij. De kasten die zijn gemaakt van grenenhout zijn eerst voor behandeld met grondverf waarna deze worden gespoten of handgeschilderd worden afgewerkt in de bestelde RAL kleur.

Het dressoir bestellen

Het dressoir  bestellen kan eenvoudig in onze webshop en u kunt kiezen voor een aanbetaling van 200,00 euro en het restant bij aflevering te betalen of het gehele bedrag vooruit. Heb je  speciale wensen met de maatvoering en of kleur kun je het beste naar ons mailen met de gewenste dressoir  met  de maten en/of kleuren.