Buffetkasten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 1328

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 1328

per pagina

Witte en gekleurde buffetkasten

Witte en gekleurde buffetkasten laten wij in Roemenië van grenenhout. Je kunt uit 2 verschillende afwerkingen kiezen van de witte en gekleurde buffetkasten, je kunt kiezen om de het gekozen model kast in de handgeschilderde uitvoering te bestellen en deze afwerking is helemaal dekkend en je ziet hierbij de kwaststreken en dit heeft een nostalgische authentieke uitstraling en tevens kun je de kast ook in gespoten strakke afwerking bestellen.

Grote, brede en hoge buffetkasten

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd grote, brede en hoge buffetkasten en wij hebben hierin een mooie collectie opgebouwd en samengesteld. Brede en grote buffetkasten leveren wij in het grenenhout. Alle modellen kast zijn te leveren van 100 toto 400cm breed en van 200 toto 260cm hoog. Alle buffetkasten van groot tot klein zijn in alle RAL kleuren te leveren. Wij hebben zowel grote strakke design kasten als brede landelijke kasten.

Computerkasten

Computerkasten hebben wij in verschillende maatvoeringen, op pootjes, met een klassieke plint, met een strakke vlakke deuren of traditionele paneeldeur en dit kun u naar eigen inzicht combineren. Al onze computerkasten hebben doorklapdeuren en wanneer u lekker zit te surfen op het web of u bent bezig met de administratie de deuren zitten de zijkant van de kast en u heeft zo nog contact met uw partner en gezin. U kunt de computerkast in teak bestellen of in elk gewenste RAL kleur zonder meerprijs.

Maatwerk buffetkasten en winkelkasten

Ook voor maatwerk buffetkasten en winkelkasten bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al onze modellen buffetkasten en winkelkasten in het teak, wit en RAL kleur geheel naar eigen wensen voor u maken in maatvoeringen en uitvoering met schuifdeuren, kleppen, laden, bolle glaskleppen, scharnierdeuren, glaskleppen enzovoort.

Grenenhout materiaal info

Grenenhout uit Europa kan voor veel doeleinden worden toegepast en grenen met smalle groeiringen wordt gebruikt voor meubelen. Grenen laat zich, zowel met de hand als machinaal gemakkelijk bewerken en kleuren. Het grenen is geleidelijk en natuurlijk terug gedroogd zodat krimpen en scheuren nagenoeg is uitgesloten. Het grenen wat onze leverancier gebruikt is het kernhout wat het hardste deel is en vrijwel spint en kwastvrij. De kasten die zijn gemaakt van grenenhout zijn eerst voor behandeld met grondverf waarna deze worden gespoten of handgeschilderd worden afgewerkt in de bestelde RAL kleur.

De kast bestellen

De buffetkast of boekenkast bestellen kan eenvoudig in onze webshop en u kunt kiezen voor een aanbetaling van 200,00 euro en het restant bij aflevering te betalen of het gehele bedrag vooruit via Ideal. Heeft u speciale wensen met de maatvoering en of kleur kunt u het beste naar ons mailen met het gewenste model, maatvoering en kleuren.