Kasten van de Koning heeft sinds 2004 ervaring in de online verkoop van kwaliteits buffetkasten en boekenkasten. De kasten worden gemaakt van MDF / grenenhout en zijn leverbaar in alle ral kleuren.

Door zeer korte lijnen en controle ter plaatse leveren wij kwaliteits kasten waarvan u jarenlang plezier heeft. Alle aangegeven prijzen zijn incl. 21% BTW en wij bezorgen al onze buffetkasten en boekenkasten gratis in Nederland (exlc. de Eilanden ) met onze eigen vaste chauffeur. Voor bezorgen in België en Duitsland vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van het bezorgadres.

Kasten van de Koning is zeer sterk in het leveren van maatwerk buffetkasten en boekenkasten in alle RAL kleuren. De maatvoering van nagenoeg alle modellen zijn aan te passen en alle modellen zijn in iedere gewenste RAL kleur te leveren.

Wij leveren 80% van onze collectie meubelen direct uit voorraad.  Heeft u speciale wensen m.b.t. maatvoering en kleur mail ons uw wensen en binnen 24 uur heeft u een prijsopgaaf.

100% zekerheid. Uiteraard worden al onze meubelen geleverd onder de voorwaarden van Webshop keurmerk m.b.t. koop op afstand.

U kunt Kasten van de Koning 7 dagen per week, 52 weken per jaar bereiken:

Per mail: info@kastenvandekoning.nl
Reactie binnen 4 uur tussen 8.00 en 22.00 uur

Telefonisch: 06 - 48494073
maandag tot en met zondag tussen 09.00 en 21.00 uur